Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief

Wat vinden onze klanten?

Wilt u zelf een referentie plaatsen?

Marjolein

"Geweldige reis door Namibie en Zuid-Afrika"

We zijn weer terug. Wat een prachtig land in Zuid-Afrika en wat hebben we genoten van de mooie natuur, de landschappen, de vriendelijke bewoners, het eten en de wijnen.
Super geregeld wat betreft de accomodaties. Overal werden we vriendelijk ontvangen.

Ook Namibië was geweldig. Een heel andere ervaring maar ook zeker nog een land om nog uitgebreider te gaan ervaren en te bewonderen. Ook hier waren de accomodaties super. En de ontvangst was overal gastvrij en vriendelijk.

Annet en Paul

"Paradijs op aarde"

Wat een enorme verrassing was deze vakantie. Al die tijd geheim gehouden en dan op het laatste moment bijna geannuleerd...., maar gelukkig besloten om toch te gaan en wat een vakantie was dit.
Op Schiphol hoorde ik wat we gingen doen en ik was totaal verrast. Dubai had ik totaal niet verwacht, maar wat was dat bijzonder en daarna door naar De Seychellen.
Nooit verwacht. De reis op zich was al een en al verwennerij, maar daarna was het het Paradijs op aarde. Het was echt helemaal super!!!

Dank voor de hele organisatie van deze prachtige reis. Als we weer zin krijgen, zullen we weer contact met jullie zoeken.
Heel veel groeten en dank,
Annet

Winfried & Hèlen

"Bijzonder mooie reis naar Australie en Nieuw-Zeeland"

Onze vakantiereis zit er op. Vrijdag jl. na 7 weken veilig weer op Schiphol geland. Thuis troffen wij tot onze heel aangename verassing jullie “welkomsttaart” aan. Heel veel dank daarvoor! De reis was voor ons beiden een geweldige ervaring. In korte tijd heel veel gezien, ook al bracht dat mee dat er soms per plaats niet veel tijd was, maar dat was nu eenmaal de keuze. De vluchten met Cathay en met Qantas waren steeds perfect op tijd en afgezien van wat gedoe rond het gewicht van de koffers en van de handbagage (steeds kunnen oplossen) uitstekend. De hotels waren prima met een enkele uitzondering.

Gerard en Marion

"Bedankt"

Hallo Sjoukje en Walter,

Enorm bedankt voor deze goede service! Het was een goed idee om Monty's weer als reisorganisatie te kiezen. Nogmaals bedankt.

Caesar & Veronica

"Een onvergetelijke huwelijksreis"

En toen de huwelijksreis! Wij hebben enorm genoten, het programma was ideaal. Eerst shoppen in Kuala Lumpur en enkele excursies gedaan (waaronder de City Tour). Het Crowne Plaza hotel is ons zeer goed bevallen. Toen naar Taman Negara, de rit in de long boat was geweldig. Genieten van de natuur en spannend afwachten voor hetgeen in de jungle.

Wilt u zelf een referentie plaatsen?
1 2 3